top of page

Utveckla din verksamhet 
och din destination

I all form av affärs- och destinationsutveckling är det viktigt att söka och lokalisera drivkrafter, dvs mänskliga, ekonomiska eller av annat slag, som verkar i samma riktning som man själv fokuserar på.

Detta och mycket mer hjälper jag er med.

Meeting_edited.jpg

Affärsutveckling

Som affärsutvecklare är mitt största fokus att hitta vägen framåt för din verksamhet, både under tider då det blomstrar och krisar. Min specialitet är bland annat att sätta kärleken och känslan i verksamheten bland såväl medarbetare som gäster. Allt detta som vi vet är avgörande så att teamet är starkt och levererar med kärlek och att våra gäster återkommer med nya besök

Med lång bakgrund inom service, försäljning, mat och dryck från både nationella och internationella företag förstår jag mig på hur och vad som påverkar kundnöjdheten och medarbetarindex.

Destinationsutveckling

Utan ett lockande utbud på destinationen är det tufft att finnsin nisch på marknaden och verkligen stå ut. Från tidigare egna verksamheter och uppdraginom bland annat hotell – och turism förstår jag mig på detta. Min destinationsutveckling går bortom paketering eller tematisering och fokuserar på alyfta er verksamhet till skyarna.

Modern office building with reflection i

NÅGRA AV MINA

Tidigare projekt

Quality Hotell XPO Arlanda

2023 Qyaulity hotell XPO Arlanda. Här arbetade jag under 7 månader som bankett och service chef mat och dryck.

Vår Gård

2023 1.5 sommar på Vår Gård. Här arbetade jag under en period sommaren maj-september 2023 som restaurang ansvarig och hovmästare.

Rolly's

Jag tillsammans med en till grundare startade detta franchise koncept

Tolv Stockholm

2014-2018 Här arbetade jag som floormanager under 4 år med fokus på Master service, merförsäljning, gästfokus, team buildning och rekrytering och avpollettering av. Alla medarbetare genom coaching.

2018-2020. De 2 sista åren på Tolv Stockholm arbetade jag som säljchef.

Hotell & Spa Villa Alskog Gotland

Här utvecklade jag företagets paketering, ombyggnation och design av hotellet och spa avdelning. Budgetering, marknadsföring, personal och var även delaktig i driften. Hotellet granskades av Fodor (Amerikas största guidebok) och belönades med en stjärna för bästa upplevelse och service

Nürnbergshuset Hotell

Här genomgick jag en omorganisering, rationaliserade driften och skapade nya intäktsmöjligheter såsom hotellverksamhet, nattklubbsverksamhet samt konstgalleri. Förändrade servicekedjan, ökade sälj nivå och upplevelsen för gästerna. 

Travel Factory

På Travel Factory var målet finna hotell och destinationer som kunde leva upp till kraven för en leverans av känsla och service i premium klass. Jag förhandlade här hotellkontrakt, paketerande av erbjudanden, kvalitetssäkra anläggningar och hanterade stora budgetar.

Mikael Ahnell

Local Market Group

Anlitad som marknads – och försäljningsansvarig med fokus på att lyfta koncernens enheter inom områdena samt ta fram nya intäktsmöjligheter. Genom arbetet ökades service nivån från de anställda, vi tog fram nya samarbeten och koncept med goda resultat.

bottom of page