top of page

Nå era visioner med
Master Sälj & Marknadsföring

Historien talar sitt tydliga språk, genom att ligga i framkant och ständigt jobba med både sälj och marknadsföring på bred front säkerställer vi verksamhetens utveckling och expansion.

two people shaking hands_edited.jpg

Sälj som driver er organisation framåt

Sälj är nog det mest avgörande i de flesta verksamheter idag som erbjuder en tjänst eller produkt. Här har jag alltid gått i spetsen, ”led genom exempel” och sålt med topp resultat i alla lägen. En bra säljplan med en bra marknads och aktivitetsplan gör att vi kan nå de mål vi sätter upp. Var, när och hur vi genomför sälj och avslut coachar jag er kring.

"Syns du inte - finns du inte"

Marknadsföring kan summeras på ett enkelt sätt ”syns du inte finns du inte”. Jag har en gedigen erfarenhet och kunskap kring hur ni når ut med ert varumärke, syns där ni skall på ett brett och balanserat sätt som når både befintliga och nya marknader.

Image by charlesdeluvio

Utbildad ICF Coach

Jag är en

ICF-Coaching-1024x1024_edited.png

Några av mina

Recensioner

Perus Ambassad

Vi kan varmt rekommendera Mikael då han alltid levererar i de projekt som vi har genomfört tillsammans. Alltid med stor proffessionalitet och affärsmässighet har projekten genomförts.

Kroatiens Ambassad

Vi tackar Mikael för samarbetet under handbolls EM 2020. Mycket väl genomfört och professionellt hanterat. Även vår president Kolinda Grabar-Kitarović tackar så mycket.

Tjeckiens Ambassad

Vi kan varmt rekommendera Mikael och sin verksamhet som en tänkbar partner när det gäller utveckling och genomförande av event och affärer av olika slag.

bottom of page