top of page

Jag hjälper er att nå dit

Som coach är jag er samtalspartner som vill er möjlighet att utveckla och se er egen potential. Min inriktning är att coacha enskilda och grupper framåt mot önskat läge och framtida målbilder.

unsplash-3gAiajAfjXI_edited.jpg

Hur jag hjälper er

Coachning är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på att nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Min roll som coach är att hjälpa er grupp att optimera era resurser.

Som coach använder jag metodiker för att ni ska kunna se och finna vägar och möjligheter till förståelse och utveckling. Genom metodiken bygger vi ett förtroendet så pass starkt att ni låter er coachas mot ökad egen insikt i hittills möjligtvis obesvarade frågeställningar och funderingar.

Med lång bakgrund inom försäljning och marknadsföring från både nationella och internationella företag förstår jag mig på affärer och hur jag hjälper er hitta nya kunder.

Stöd genom processen

För mig är coaching inspirerande och utvecklande samtal och övningar som stödjer er att uppnå era mål snabbare och effektivare än på egen hand. Målet är att förändra, utveckla och förbättra dagens situation till något nytt och tydligare. 

Som certifierad ICF coach är jag utbildad i att stödja er i utvecklingsprocessen. Tid ges för reflektion där jag hjälper er att bli medveten om era valmöjligheter, våga tänka i nya banor och ta ansvar för ert agerande.

micke telefon_edited.jpg

Några av mina

Recensioner

Martin Forsstedt

Jag haft mycket goda erfarenheter med Mikael Ahnell. Han genomför uppdrag med värme, känsla och professionalitet över det vanliga. Rekommenderas varmt då service inte är något man tummar på!

Ken Bertling

Efter ett par år av dagligt samarbete och utvecklande i affärskoncept tillsammans kan jag varmt rekommendera Mikael Ahnell - Mr Service, som vi alla kallar honom. 

Chiles Ambassad

Mikael har varit en person som vi har samarbetat med nu under flera tillfällen i olika event och projekt. Mikael har alltid levererat till bästa resultat och på bästa sätt.

bottom of page